Mandelblondie – uden tilsat sukker

Mandelblondie – uden tilsat sukker

Denne mandelblondie har simpelthen den skønneste smag! Den har nemlig foruden frugtstænger med smag af banan også mandelmel også mandel- hasselnøddemælk tilsat, som bidrager med lækker aroma.

En perfekt blondie der kan være klar på under 30 minutter. Hvis du liiige har glemt du skulle have kage med på kontoret eller til uddeling i børnehaven.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

 

 

Antal

Et lille ildfast fad

Det skal du bruge

300 g mandelmælk 150 g havregryn 100 g mandelmel 6 frugtstænger med banan 2 æg Mandelflager

Sådan gør du

Start med at blende gryn, mandelmel, æg og 5 frugtstænger brækket i små stykker i din foodprocessor. Tilsæt mælk og blend indtil en ensartet konsistens opnås. Hæld dejen over i et fad eller en bageform beklædt med bagepapir og pynt med den sidste frugtstang skåret i tern samt mandelflager. Bag kagen ved 200°/varmluft i 18 minutter og sæt til afkøling på en bagerist, før den skæres ud i stykker. Opbevar blondien i en lufttæt beholder på køl.

Produkter i denne opskrift

0