Müslibar

Müslibar

Mums – müslibar til madpakken !

Antal: 30 stk

1 stk vejer ca. 35 g  og indeholder 160 kcal

 

Det skal du bruge

200 g mandler
100 g usaltede cashewnødder
150 g græskarkerner
175 g havregryn
25 g kokosmel
1 pakke Castus kakaopålæg – hakket i små tern

Marinade:
100 g honning
100 g peanutbutter
1 æg
1 dl vand

Sådan gør du

Hak mandler og cashewnødder groft, evt. i en køkkenhakker.
Bland hakkede nødder, havregryn, kokosmel, græskarkerner og Castus kakaopålæg.
Læg blandingen på en bradepande foret med bagepapir og rist i ovnen i ca. 15 min ved 175°.
Imens varmes honning og peanutbutter i en gryde. Kog det kort op, og pisk.
Tilsæt vand, og afkøl til stuetemperatur, og pisk herefter ægget i.
Hæld marinaden over massen og bland det, så det hænger sammen.
Beklæd et ovnfast fad (34x20 cm) og fordel massen heri.
Udglat overfladen med vand.
Bag den nederst i ovnen ved 175° i ca. 18 min.
Løft den bagte bund ud af formen og skær den i 30 stykker, når den afkølet.

Er fryseegnet

Tip

I stedet for græskarkerner kan der bruges hørfrø, solsikkekerner m.m.