Müsliboller

Müsliboller

Pernille Marcussen

“Jeg hedder Pernille, er 26 år og mor til Willian på 2, vi bor sammen med min kæreste Kris Willians far og vores hund Cody. Jeg er uddannet pædagog og arbejder til dagligt i en børnehave. Jeg elsker at stå i køkkenet og bage og at være kreativ.”

Forkæl dine børn med små lækre müsliboller, der egner sig fortrinligt til madpakken eller brunchbordet.

Det skal du bruge

50 g gær
1 dl kærnemælk
0,5 dl mælk
2 æg
75 gram flydende margarine
2 modne bananer
180 g müsli efter eget valg
5 frugtstænger (jeg brugte dem med æble og hindbær)
280 g mel
Evt. Mandler eller hasselnødder til at drysse på toppen

Sådan gør du

1. Opløs gæren i kærnemælk og mælk, pisk æggene deri.
2. Mos bananerne og skær frugtstængerne i små tern, bland resten af ingredienserne i.
3. Put en god stor spiseskefuld dej i hver muffinform
4. Bag dem i midten af ovnen i 25 min ved 200 grader varmluft til de er gyldne.