Rawnola

Rawnola

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på nouw.com/fitfoodbyfine. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Forkæl dig selv med en lækker rawnola! Den er perfekt som topping på morgenskyren eller yoghurten og smager skønt af både figen, kokos og peanut butter.

Det skal du bruge

1/2 Castus frugtrulle med figen 50 g kokosmel 40 g peanut butter (jeg brugte crunchy) 30 g rosiner 20 g solsikkekerner

Sådan gør du

Skær den halve frugtrulle i mindre stykker og kom det i en foodprocessor sammen med kokosmel og peanut butter. Vend rosiner og solsikkekerner sammen med rawnolaen og opbevar denne i et tætlukket glas på køl.

0