Rocky Road med marcipan

Rocky Road med marcipan

En Rocky Road er en helt perfekt lækkerbisken som konfekt til julen, en del af desserten til nytår eller bare en helt almindelig fredag aften til familie-hyggen.

Opskriften er udviklet af Maria Vestergaard.

 

Det skal du bruge

300 g mørk chokolade 100 g marcipan En håndfuld pistacienødder 1 stk. frugtstang med æble og kanel eller anden variant

Sådan gør du

Knæk halvdelen af den mørke chokolade i stykker og smelt det over et vandbad Vend den anden halvdel af chokoladen i, til al chokoladen er smeltet Hak pistacienødderne groft, skær marcipanen og frugtstangen i små stykker Bland nødder, marcipan og frugtstang med chokolade og hæld det i en form beklædt med bagepapir Lad chokoladen køle helt ned. Evt. i fryseren i ca. 1 times tid Skær chokoladen i passende stykker og opbevar dem i en lukket beholder

Produkter i denne opskrift

0