Rocky Road

Rocky Road

“Jeg hedder Maria Vestergaard og jeg er kærester med B samt mor til en lille spilopmager på snart 2 år, Til daglig studerer jeg medicin og så elsker jeg at brug tid i mit køkken, hvor jeg eksperimenterer med opskrifter. Jeg elsker at dele ud af lækre opskrifter fra mit hverdagskøkken og glæder mig til at give dig inspiration.”

En rigtig lækkerbisken til julen, eller den helt rigtige del af desserten til nytårsaften? Alt er muligt med Marias lækre Rocky Road, der smager himmelsk.

Det skal du bruge

300 g mørk chokolade 100 g marcipan En håndfuld pistacienødder 1 stk. frugtstang med æble og kanel

Sådan gør du

Knæk halvdelen af den mørke chokolade i stykker og smelt det over et vandbad Vend den anden halvdel af chokoladen i, til al chokoladen er smeltet Hak pistacienødderne groft, skær marcipanen og frugtstangen i små stykker Bland nødder, marcipan og frugtstang med chokolade og hæld det i en form beklædt med bagepapir Lad chokoladen køle helt ned. Evt. i fryseren i ca. 1 times tid Skær chokoladen i passende stykker og opbevar dem i en lukket beholder

Produkter i denne opskrift

0