Romkugler

Romkugler

 

Lækre små romkugler til den søde tand. De er et sundere alternativ til en traditionel romkugle som normalt laves af kagerester. Her er der i stedet brugt det lækre frugtpålæg med kakao. Romkuglerne kan også gives med i madpakken, som dagens lille søde indslag.

Opskriften er udviklet af Maria Christensen.

Antal

Ca. 26 stk

Det skal du bruge

1 pk. Castus frugtpålæg med kakao 1½ dl. havregryn 1½ spsk. romessens 1½ spsk. hindbær marmelade 1 spsk. kakaopulver 2/3 dl. vand Kokosmel til at trille kuglerne i (ca. 2 dl.)

Sådan gør du

Pak alle stykker frugtpålæg ud og bræk dem i mindre stykker Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker Kør det på maskinen til blandingen får en ensartet konsistens Smag evt. til med mere romessens, marmelade eller kakao Kom massen på køl i 30 minutter Kokosmel hældes ud på en tallerken Rul små kugler af romkugle massen mellem hænderne og læg dem i kokosmelet Tril kuglerne rundt i kokosmelet og læg dem i en bøtte med låg Bøtten opbevares på køl.

Produkter i denne opskrift

0