Romkugler

Romkugler

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”

Lækre små romkugler til den søde tand. De er et sundere alternativ til en traditionel romkugle som normalt laves af kagerester. Her er der i stedet brugt det lækre frugtpålæg med kakao. Romkuglerne kan også gives med i madpakken, som dagens lille søde indslag.

Antal

Ca. 26 stk

Det skal du bruge

1 pk. Castus frugtpålæg med kakao 1½ dl. havregryn 1½ spsk. romessens 1½ spsk. hindbær marmelade 1 spsk. kakaopulver 2/3 dl. vand Kokosmel til at trille kuglerne i (ca. 2 dl.)

Sådan gør du

Pak alle stykker frugtpålæg ud og bræk dem i mindre stykker Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker Kør det på maskinen til blandingen får en ensartet konsistens Smag evt. til med mere romessens, marmelade eller kakao Kom massen på køl i 30 minutter Kokosmel hældes ud på en tallerken Rul små kugler af romkugle massen mellem hænderne og læg dem i kokosmelet Tril kuglerne rundt i kokosmelet og læg dem i en bøtte med låg Bøtten opbevares på køl.

Produkter i denne opskrift

0