Sprød Efterårssalat

Sprød Efterårssalat

“Mor til 3 børn, der alle elsker at eksperimentere i køkkenet. Jeg hedder Jette, er iværksætter, madnørd og elsker køkkengadgets. Jeg er øko-tosset og evigt rejselysten og finder altid inspiration til familiens måltider, når vi rejser. Har en særlig passion for at formidle madlavning til børn og min mission er at endnu flere børn finder glæde ved at lave mad. Jeg er stolt Food Revolution Ambassadør for Jamie Oliver og brænder for at udvikle opskrifter på spændende hverdagsmad. Til hverdag blogger jeg på verdenifoelgegad.dk

 

Det skal du bruge

½ rødkål eller rød spidskål 1 hjertesalat 1 madæble – gerne et syrligt af slagsen 50 g græskarkerner 1 Castus Boost Me Up eller Keep Me Going bar

Sådan gør du

Skær rødkål/spidskål i tynde strimler og hjertesalaten i grove stykker Skyl begge dele grundigt og hæld kål og salat op i en stor skål. Skær æblet i tynde skiver og hæld det ned i skålen. Rist evt. græskarkernerne kort på en tør pande og drys hen over salaten. Skær Boost Me Up eller din Keep Me Going bari små tern og drys hen over salaten umiddelbart inden servering.

0