Nøddekiks lavet af Castus

Sprøde nøddekiks

Josefine Jørgensen, Castus ambassadør

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på fitfoodbyfine.dk. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Sprøde nøddekiks lavet på bare én ingrediens. Nøddekiksene er simple at lave og rigtig lækre. Perfekte til snackskålen, madpakken eller som mellemmåltid.

Det skal du bruge

1/2 Nøddemix frugtrulle

Sådan gør du

1. Skær 20 tynde skiver af nødderullen
2. Placér skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180°C/varmluft i ca. 13 minutter.
3. Flyt bagepapiret over på en bagerist og lad kiksene afkøle helt, så de bliver godt sprøde.
4. Opbevar dem i en kagedåse med bagepapir under låget for at holde dem sprøde.