Tebirkes med frugtremonce

Tebirkes med frugtremonce

“Jeg hedder Camilla og er 23 år. Jeg bor i Gentofte, sammen med min mand og mine 2 børn, Benyamín på 4 år og Zayn som er født Februar 17′. Jeg er uddannet gastronomassistent og har min egen blog (www.foodfashion.nu). Madlavning & bagning er min lidenskab og jeg elsker at finde på nye opskrifter, samt forbedre de eksisterende”.

Lækre lune tebirkes, perfekt til morgenbordet, eller som hygge til eftermiddagskaffen.

Antal

4 stk.

Det skal du bruge

2 stk. Butterdejsplader fra frost, optøet. 4 stk. Frugtstænger med æble og kanel 1/2 Æble 2 spsk. Mandelmel 1 spsk. Kokosolie 2 spsk. Kokosolie, smeltet. 1 lille håndfuld blå birkes.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader Skræl og riv æblet Bland æblet, frugtstænger, mandelmel og kokosolie i en foodprocessor og kør indtil der bliver en ensartet masse Halvér de to butterdejsplader på langs Fordel fyldet nederst på hvert stykke butterdej Pensl 1 cm. af toppen med kokosolie og fold den nedover det nederste stykke (se gerne billedet) Pensl toppen med kokosolie og drys med birkes. Bag dine tebirkes i ovnen i 12-15 min. til de er fine gyldne Køl af inden servering

0