Raw-bar med frugtpålæg, tranebær og lakrids

Raw-bar med frugtpålæg, tranebær og lakrids

Gør dig klar til en overdreven lækker snack, raw-bar med frugtpålæg, tranebær og lakrids. Det er basis top forkælelse – med rigtig god samvittighed. Din eneste investering er bare 10 minutter + køletid.

 
Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

 

Det skal du bruge

160 g frugtpålæg med jordbær (10 skiver) 150 g mandler  80 g mørk chokolade  40 g peanut-butter 30 g kokosolie  15 g kokosmel  5 friske dadler  4 tsk. tranebærpulver  3 tsk. lakridspulver 

Sådan gør du

Blend mandler, frugtpålæg brækket i små stykker, kokosolie samt tranebær- og lakridspulver i en foodprocessor, indtil det er finthakket Tilsæt de udstenede dadler og peanut-butter, og blend endnu engang Tilsæt kokosmel og blend ganske kort – blot for at fordele melet i massen Tryk dejen ud i en filmbeklædt form og brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå Sæt dejen/baren på køl i et par timer Skær baren ud i mindre stykker, og hver bar i smeltet chokolade Opbevares på køl i en lufttæt beholder

Produkter i denne opskrift

0