Snackstænger

Snackstænger

“Mit navn er Janni og jeg bor i en lille by udenfor Aalborg. Jeg er til dagligt studerende på EUX business. Jeg lavede en livsstilsændring og har siden tabt 52 kg. Jeg går meget op i sund kost og elsker at lave mad. Jeg følger sjældent en opskrift, men elsker at finde på opskrifter selv. Jeg undlader helst raffineret sukker i min madlavning. Jeg er en aktiv bruger på Instagram under @janniaskov”

Lækre snackstænger der smager syndigt – men kan spises med god samvittighed. Du skal kun bruge 3 ingredienser, så det er en dejlig nem snack – som både store og små kan være med til at lave.

Det skal du bruge

1/2 Castus frugtrulle efter eget ønske 75 gram sukkerfri chokolade Hasselnødder

Sådan gør du

Skær frugtstangen ud på den lange led, i ca 0,5 cm tykkelse. Skær herefter stangen ud i stænger i ca. 0,5 cm tykkelse eller lidt mindre. Twist stængerne ved at holde dem i enden og dreje modsat. Placer stængerne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 8-10 min ved 190 grader. Tag stængerne ud og lad dem køle helt ned – gerne i køleskabet. Smelt chokoladen i et vandbad og hak hasselnødder. Når stængerne er kolde, pensler du chokolade på halvdelen af stangen og vender den i nødderne.