Søde muffins med æble og kanel

Søde muffins med æble og kanel

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”

Antal

6 stk.

Det skal du bruge

2 Æg 5 dadler uden sten dem fra papæske 80 g havregryn 50 g hvedemel ½ dl. Mælk 1 spsk. Smags neutral olie 1 tsk. kanel 2 tsk. Bagepulver 1 tsk. Vaniljesukker 150 g æbler 3 stk. frugtstang med æble og kanel

Sådan gør du

Slå æggene ud i en skål, pisk dem og bland mælk og olie deri Kom alle de tørre ingredienser i skålen på nær frugtstængerne Fjern sten fra dadlerne og mos dem på en lille tallerken med en gaffel og kom dem ned i blandingen Æblerne skrælles, skæres i kvarte, kernehus fjernes og de skæres i små tern Frugtstængerne skæres ligeledes i små tern Begge dele kommes i skålen og det hele blandes godt sammen Tænd ovnen på 180 grader Blandingen fordeles i 6 silikone-muffins-forme, gerne med et lille stykke kvadratisk bagepapir i hver. Det ser så fint ud De bages i 25 minutter Dine muffins afkøles på en rist, inden de serveres.