
“Jeg hedder Pernille, er 26 år og mor til Willian på 2, vi bor sammen med min kæreste Kris Willians far og vores hund Cody. Jeg er uddannet pædagog og arbejder til dagligt i en børnehave. Jeg elsker at stå i køkkenet og bage og at være kreativ.”
Antal
12 stk
Det skal du bruge
Dejen
- Kornene fra 1 stang vanilje
- 3 æg
- 125 g smør
- 1 dl fløde
- 180 g sukker
- 230 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 80 g mørk chokolade
- 100 g hvid chokolade
Frosting
- 300 g flormelis
- 4 Castus frugtstænger med blåbær
- Lidt presset citron
- 75 g blødt smør
Sådan gør du
- Pisk smør, sukker og vanilje luftigt, tilsæt de 3 æg og pisk til en ensformig dej.
- Tilsæt derefter mel, bagepulver, fløde og chokolade og rør forsigtigt dejen sammen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme.
- Bag dem i midten af oven på 180 grader varm luft i 25-30 min.
- Varm frugtstængerne i mikroovnen til de bliver bløde ca. 30 sek. Tilsæt derefter de andre ingrediensen og pisk godt til massen er ensformig.
- Når kagerne er kølet af sprøjt frostingen på med en sprøjtepose