Påskeæg uden tilsat sukker

Ingen påske uden påskeæg … Leder du efter et alternativ til de sukkerholdige påskeæg, så er disse lækre påskeæg helt uden tilsat sukker, lige noget for dig. Perfekte som sødt til påskebordet, eller når du gerne vil overraske dit barn med en sød hilsen i madpakken.

Opskriften er udviklet af Maria Christensen.

Det skal du bruge

  • 80 g cashewnødder
  • 100 g dadler (uden sten)
  • 100 g frugtrulle med nøddemix
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. vand
  • 40 g kokosmel
  • 1 lille tsk. gurkemeje

Sådan gør du

  • Blend kokosmel og gurkemeje til kokosmelet er helt gult
  • Skær frugtrullen i grove stykker
  • Blend frugtrulle stykkerne, dadler, cashewnødder vand og kakaopulver til du har en ensartet konsistens
  • Rul blandingen til en pølse i et stykke bagepapir og læg det på køl i 30 min.
  • Skær pølsen i små skiver og form til kugler/æg
  • Tril æggene i den gule kokos
  • Opbevares på køl i en tætsluttet beholder

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print