“Jeg hedder Maria Vestergaard og jeg er kærester med B samt mor til en lille spilopmager på snart 2 år, Til daglig studerer jeg medicin og så elsker jeg at brug tid i mit køkken, hvor jeg eksperimenterer med opskrifter. Jeg elsker at dele ud af lækre opskrifter fra mit hverdagskøkken og glæder mig til at give dig inspiration.”
Ca. 2 portioner
1 moden banan 1 æg 1 dl mælk 1,5 dl finvalset havregryn 1 tsk. kanel 1 tsk. bagepulver 1/2 tsk. kardemomme 1 tsk. vanilje 1 castus frugtstang (f.eks. med nødder) 1 modent æble 1 tsk. acacie honning Smør til at smørre formen med
Mos bananen og pisk æggen heri Tilsæt mælk og rør æggemassen godt sammen Bland de tørre ingredienser sammen og vend det i æggemassen Hak Castus frugtstang i små stykker og vend det i æggemassen Hæld grøden i et smurt ildfast fad Skær æblet i små både og placer det på toppen af grøden Drys med lidt kanel og acacie honning Bag grøden i ovnen ved 175 graders varmluft i ca. 30min