Vores værdier

Vores tradition for stolt, dansk håndværk starter helt tilbage i  i 1952.

Henry Schmidts ambition var at skabe et helt enkelt, velsmagende og 100% naturligt produkt.
Lige siden da er der kun blevet brugt naturlige råvarer i vores produkter – ingen farvestoffer, ingen tilsat sukker og ingen hokus-pokus.

Castus har nemlig hele vejen op igennem historien stået for omhu og kvalitet, og det er vi stolte af.

Hos Castus tænker vi også på miljøet. Alle vores folier er fremstillet af genanvendelige materialer, og når du affaldssorterer dem som plast, gør du også en forskel for miljøet.

Kvalitet

Når du som forbruger køber et Castus-produkt skal du kunne være sikker på, at kvaliteten er i orden, og at kvaliteten er den samme hver gang.

Derfor er Castus-indkøbernes vigtigste opgave at skaffe råvarer, der lever op til de krav, som vores kvalitetsafdeling har defineret i tæt samarbejde med produktudvikling og produktion. 

Det betyder, at indkøberne rejser rundt i verden for at finde den rigtige kvalitet.
Hver eneste leverance fra vores leverandører bliver analyseret, så vi er helt sikre på, at den lever op til den  kvalitet, vi efterspørger. 

Castus har i dag FSSC 22000 certificering. FSSC 22000 er en specifik fødevarestandard med speciel fokus på fødevaresikkerhed.

Autencitet & Naturlighed

Vi holder fast i vores arv, historien og de originale opskrifter. Det er noget vi er  virkelig stolte af.

Vi har produceret kvalitet lige siden danske Henry Schmidt gik i køkkenet i 1952. Alt  hvad vi udvikler af nye, spændende produkter vil være baseret på vores kerne som stolt, dansk
produktionsvirksomhed.

Vi er 100% naturlige. Vi bruger kun rene råvarer af høj kvalitet: bær, frugter, nødder og korn. Hvorfor skulle vi gøre
andet, når naturen allerede har alt, hvad vi skal bruge?

Det betyder, at forbrugerne altid ved, hvad de får: Hvis det ikke findes i naturen, findes det heller ikke hos os.

Miljøet

Hos Castus tænker vi også på miljøet. Vores fabrik i Vadum drives CO2-neutralt med vindmøllestrøm, vores biologiske affald genanvendes i det lokale biogasanlæg, og vores vandforbrug er mindsket med vores nye lavtryks vaskeanlæg. Vi affaldssorterer vores plast og pap til genanvendelse – og vi har en ambition om at reducere mængden af brændbart affald med 20% i 2022.

For at passe på naturen anvender vi kun FCS-certificeret pap til vores emballager – og alle vores folier er fremstillet af genanvendelige materialer. Når du affaldssorterer folierne som plast, gør du også en forskel for miljøet.