Brownie med julesmag

Brownie, når det er bedst – uden mel og sukker!

Det skal du bruge

  • 150 gram dadler
  • 1 pose frugtstænger med nøddemix (125 g) en anden variant kan også bruges
  • Revet skal fra ½ økologisk appelsin
  • 50 g. kakaopulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 100 g. hakkede valnødder

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne.
  • Skær frugtstængerne i små stykker.
  • Riv skallen fint fra en ½ appelsin og pres herefter saften.
  • Blend dadler, frugtstænger, appelsinskal, appelsinsaft, kakaopulver, kanel og kardemomme til en fast masse, brug en foodprocessor.
  • Rør hakkede valnødder i.
  • Put massen op i en firkantet form med bagepapir, og tryk massen ud, og med en højde på ca. 2 cm
  • Sæt den på køl i ca. 1 time.
  • Skær den ud i 15 små stykker.

 

TIP! Pynt eventuelt med kokos vendt i blåbærsaft eller hindbærsaft, det giver farve til brownien.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print