Frugtspyd med kokos

Det skal du bruge

  • 450 gr tørrede figner
  • 1 pose frugtstænger efter ønsket smag (125 g.)
  • 2 bananer
  • 1 økologisk citron
  • 2 spsk. tørrede tranebær
  • 100 g kokos (+150 g. at rulle i)
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  • Skær figner og frugtstænger i små stykker.
  • Pil bananerne og skær dem i grove stykker.
  • Riv skallen fint af citronen. Pres saft fra den halve citron.
  • Blend figner, frugtstænger og bananstykker med citronskal og saft, tørrede tranebær, revet kokos og honning.
  • Strø kokos ud på et fad. Skyl hænderne under koldt vand.
  • Form frugtmassen til en aflang pølse og rul den i revet kokos.
  • Sæt et spyd igennem.
  • Opbevares i glas eller pakket i film på køl i op til en uge.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print