fbpx

Glutenfri spinatboller med GrineBidder

Vil du have lidt ekstra godt (og sundt) med i madpakken, så kan vi på det varmeste anbefale Josefines lækre spinatboller fyldt med chiafrø, græskarkerner, spinat og GrineBiddere.

De glutenfrie spinatboller med GrineBidder er helt perfekte til en sandwich eller “bare” som en bolle.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

  • 400 g frossen spinat (gerne hakket)
  • 
150 g boghvedemel (eller andet glutenfrit mel såsom rismel, majsmel eller kikærtemel)
  • 5 GrineBidder med pære, æble og grønkål 
(den grønne)
  • 2 æg
  • 2 spsk. græskarkerner
  • 1 spsk. chiafrø
  • Evt. lidt salt
  • 
Sesamfrø til toppen

Sådan gør du

  • Tø spinaten op (bruger du helbladet spinat, kan den med fordel finthakkes med en stavblender først)
  • Tilsæt æg og rør dem med en gaffel sammen med spinaten
  • Tilsæt mel og vend det godt sammen med spinatblandingen – først med gaffel og sidenhen med en dejskraber
  • Vend chiafrø og græskarkerner i og til sidst GrineBidderne skåret i tern
  • Når blandingen er vendt godt sammen, placeres der 10 klatter på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Drys bollerne med lidt sesamfrø, bag dem ved 200 grader/varmluft i 15 minutter

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print