Prøv denne anderledes konfektfrugtrulle, som både børn og voksne vil elske og tilmed kan spise med god samvittighed.
1 konfektrulle
250 g Castus frugtrulle efter eget valg 50 g tørrede tranebær 50 g smuttede mandler 75 g pistacienødder 2 spsk appelsinsaft 75 g mørk chokolade 50 g hvid chokolade og kagepynt Pynt med paddehatte og kolibriblomster fra Specialkøbmanden eller pynt efter eget valg
Skær frugtrullen ud i små stykker. Hak tranebær, mandler og pistacienødder fint. Bland dem med frugtrullen og appelsinsaften, til massen er fast, og form den til en rulle. Smelt den mørke og den hvide chokolade hver for sig. Pensl hele frugtrullen godt med den mørke chokolade. Læg en stribe hvid chokolade på toppen af rullen, og rids striber i den med en gaffel. Pynt med kagepynt. Lad til sidst rullen tørre på bagepapir.
Chokoladen kan smeltes i mikroovnen. For det bedste resultat, tages chokoladen ud af mikroovnen inden den er færdigsmeltet. Resten smeltes under omrøring.