Er du en rigtig pandekage elsker? Så skal du glæde dig … Mini banapandekagerne er helt uden tilsat mel og sukker, men fyldt med både figenstænger og lækker peanutbutter.
Med kun 4 ingredienser er mini bananpandekagerne perfekte når ungerne selv skal en tur i køkkenet. Selv de utålmodige unger. Mini bananpandekagerne kan nemlig være klar i løbet af 10 minutter.
Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.
15 stk.
200 g moden banan (2 stk.) 30 g peanutbutter 3 figenstænger 2 æg
Skær bananerne og frugtstængerne i mindre stykker Blend alle ingredienser sammen til en ensartet og flydende masse Steg mini pandekagerne på en blinispande eller anden slip let-pande Vend pandekagerne med en bøjelig og tynd plasticspartel, så den skrøbelig dej ikke går i stykker. Pandekagerne vendes først når overfladen får godt med bobler Læg de færdige pandekager på en rist hvor de kan afkøle let