Nøddekugler

Nøddekugler

Uhhmm .. lækre nøddekugler der smager af nougat og dermed lidt syndigt – uden overhovedet at være det. Det må være noget for enhver kvinde! Server som lækker snack i madpakken eller til hyggestunden om aftenen på sofaen.

Opskriften er udviklet af Jette Gad.

Det skal du bruge

200 g hasselnødder 100 g bløde dadler 125 g frugtrulle nøddemix Eventuelt lidt mørk chokolade, kokos eller poppet quinoa.

Sådan gør du

Hasselnødderne hældes i et ildfast fad og sættes i ovnen i 10 minutter ved 150 grader varmluft. Hæld hasselnødderne op på et rent viskestykke og rul dem med viskestykket så skallen falder af. Hæld de afskallede hasselnødder op i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser og kør rundt indtil du har en ensartet masse. Tril nu små kugler af massen – de ristede hasselnødder gør at kuglerne får en skøn nougatsmag – særligt hvis du bruger nøddemixen som ingrediens. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af nøddekuglerne kan de efterfølgende vendes i lidt smeltet mørk chokolade og trilles i kokosmel eller poppet quinoa. Perfekt som snack i madpakken

0