Nøddetærte – rawkage med hasselnødder

Maria Vestergaard har udviklet opskriften på disse lækre nøddetærter. Perfekt til kagebordet, eller som lækker dessert.

Det skal du bruge

  • En frugtrulle med nøddemix
  • To dåser kokosmælk med lagdelt væske og fedt
  • 3 spsk. Acaciehonning
  • Et nip salt
  • 50 g hasselnødder
  • 100 g friske hindbær
  • Pyntes evt. med mynte og rød skovsyre
  • Tre små tærteforme eller en stor

Sådan gør du

  • Pres frugtrullen med nøddemix ud i formene.
  • Stil tærtebundene på køl i køleskabet imens kokoscremen laves.
  • Tag forsigtigt den faste del af kokosmælken ud af dåserne. Pisk kokos med honning, salt og groft hakkede hasselnødder.
  • Fordel kokoscremen på tærtebundene og pynt med friske hindbær, nødder og mynte.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print