Påskeæg uden tilsat sukker

Påskeæg uden tilsat sukker

Ingen påske uden påskeæg … Leder du efter et alternativ til de sukkerholdige påskeæg, så er disse lækre påskeæg helt uden tilsat sukker, lige noget for dig. Perfekte som sødt til påskebordet, eller når du gerne vil overraske dit barn med en sød hilsen i madpakken.

Opskriften er udviklet af Maria Christensen.

Det skal du bruge

80 g cashewnødder 100 g dadler (uden sten) 100 g frugtrulle med nøddemix 2 spsk. kakaopulver 1 spsk. vand 40 g kokosmel 1 lille tsk. gurkemeje

Sådan gør du

Blend kokosmel og gurkemeje til kokosmelet er helt gult Skær frugtrullen i grove stykker Blend frugtrulle stykkerne, dadler, cashewnødder vand og kakaopulver til du har en ensartet konsistens Rul blandingen til en pølse i et stykke bagepapir og læg det på køl i 30 min. Skær pølsen i små skiver og form til kugler/æg Tril æggene i den gule kokos Opbevares på køl i en tætsluttet beholder

0