Sandwichbidder med sukkerfri marcipan

Små lækre ’sandwichbiddere’ med sukkerfri marcipan og chokoladeovertræk. En lækker lille snack til den søde tand – men som kan spises med god samvittighed.

Fie fra @healthyliivingdk har udviklet opskriften.

Det skal du bruge

Hjemmelavet marcipan

  • 100 g mandler (malet til mel i foodprocessor)
  • 1 past. æggehvide
  • 50 g sukrin melis
  • 1 tsk mandelessen

Sandwich

  • 16 skiver af nøddemix frugtrulle
  • 70 g mørk chokolade (jeg brugte sukkerfri)
  • 2 stykker tørret mango

Sådan gør du

  • Først blendes mandlerne til mel.
  • Herefter tilsættes æggehvide, sukrin melis og mandelessen. Rør rundt og stil på køl.
  • I mellemtiden skæres der af frugtrullen 16 stykker. Disse lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i ovnen til de er lettere bagte i siderne. Lad dem køle af.
  • Chokoladen smeltes over vandbad.
  • Imens smøres der marcipan på halvdelen af de bagte frugtstykker, top med et top stykke.
  • Dyp hele sandwichen i chokolade og top med lidt tørret mango i den ene side. Lad dem køle af inden servering.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print