Smørbart Frugtpålæg

Ren nydelse og forkælelse – hjemmelavet chokolade-frugtpålæg, der smager fantastisk! Brug det som pålæg til madpakken eller på bollen søndag morgen.

Det skal du bruge

Det skal du bruge

  • 200 g. nøddemix (10 frugtstænger – Nøddemix)
  • 2 spsk kakaopulver uden tilsat sukker
  • 30 g ristede hasselnødder
  • 1 dl vand

Sådan gør du

  • Skær frugtstængerne i små stykker
  • Put det i en blender sammen med de ristede hasselnødder, kakaopulver og ½ dl vand
  • Blend det helt fint
  • Tilsæt resten af vandet, og blend til massen er ensartet og smørbar
  • Ønskes mere blød, tilsæt da lidt mere vand

 

TIP! Fantastisk til en rugbrøds-klapsammen i madpakken eller til mellemmåltidet

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print