Sprøde rugbrødsstave med krydderier

Fornuftig og lækker snack til små sultne ulve. Sprøde rugbrødssnack med dip, er sjovt at spise og hurtigt at servere.

Det skal du bruge

  • 500 g skiveskåret fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk. rapsolie
  • krydderier efter ønske

Sådan gør du

  • Pensel rugbrødsskiverne med rapsolie og krydr med eksempelvis tørret oregano eller andet krydderi.
  • Skær rugbrødsskiverne i 1½ centimeter brede stænger.
  • Læg stængerne på en bageplade med bagepapir.
  • Rist stængerne i 45 min. ved 150 grader.
  • Sluk for ovnen og lad stængerne tørre ved eftervarmen.
  • Opbevar de tørre stænger i en kagedåse eller plasticpose, så de bevarer sprødheden.

 

TIP! Server med forskellige typer dip. Til madpakken kan rugbrødstængerne pakkes ind som en lille gave i madpakken.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print