Fornuftig og lækker snack til små sultne ulve. Sprøde rugbrødssnack med dip, er sjovt at spise og hurtigt at servere.
Fornuftig og lækker snack til små sultne ulve. Sprøde rugbrødssnack med dip, er sjovt at spise og hurtigt at servere.
500 g skiveskåret fuldkornsrugbrød 2 spsk. rapsolie krydderier efter ønske
Pensel rugbrødsskiverne med rapsolie og krydr med eksempelvis tørret origano eller andet krydderi. Skær rugbrødsskiverne i 1½ centimeter brede stænger. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir. Rist stængerne i 45 min. ved 150 grader. Sluk for ovnen og lad stængerne tørre ved eftervarmen. Opbevar de tørre stænger i en kagedåse eller plasticpose, så de bevarer sprødheden.
Server med forskellige typer dip. Til madpakken kan rugbrødstængerne pakkes ind som en lille gave i madpakken.