Sundere snurrer med Castus GrineBidder

Lækre hjemmebagte snurrer med et twist af de populære GrineBidder. Et sikkert hit for både store og små.

Fie fra @healthyliivingdk har udviklet opskriften.

Det skal du bruge

Dej

  • 2 dl vand
  • 2 dl skummet mælk
  • 200 g rugmel
  • 250 g hvedemel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 20 g flydende becel

Fyld

  • 7 små GrineBidder (juleedition)
  • 3 frugtstænger nøddemix
  • 2 stykker frugtpålæg figen
  • 0,5 dl mælk
  • 1 tsk. flydende becel
  • 2 spsk. sukrin melis (gem den ene spsk til at drysse på snurrerne inden ovnen)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175grader varmluft.
  • Bland mel og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt vand, mælk, æg og becel.
  • Ælt dejen sammen på et meldrysset bord.
  • Lav fyldet til snurrerne ved at hælde alle ingredienserne sammen i en blender.
  • Blend sammen til at sammenhængende masse.
  • Rul dejen ud på bordet til en rektangel – smør fyldet på og fold en tredjedel af dejen ind over, og bagefter den anden tredjedel foldes også ind over.
  • Rul dejen en anelse tyndere. Skær i tynde strimler, tvist dejen og form snurrerne.
  • Placer på bageplade beklædt med bagepapir, pensl med lidt sammenpisket æg og drys med sukrin melis.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print