BANANMUFFINS M. JORDBÆRFRUGTSTÆNGER 

Sundere bananmuffins - perfekte til madpakken

Ca. 30 min.

10 stk.

Er du på jagt efter en lækker og nem opskrift på bananmuffins, der både er sundere og perfekt til madpakken? Disse luftige muffins med banan og jordbærfrugtstænger er fyldt med naturlig sødme, gode fibre og en dejlig blød konsistens. De er hurtige at lave, uden raffineret sukker, og et hit hos både børn og voksne.

Bag en portion på under 30 minutter og nyd dem friskbagte – eller frys dem ned, så du altid har en lækker snack klar til madpakken eller eftermiddagshyggen.

Det skal du bruge

5 stk. (100g) Castus Frugtstænger med jordbær

3 bananer

3 æg

1 dl græsk yoghurt
½ dl mælk/plantedrik

50g peanutbutter

1 tsk. vaniljeekstrakt/vaniljesukker

100g hvedemel

100g havremel (blendet havregryn)

2 tsk. bagepulver

½ tsk salt

50g havregryn

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær jordbærfrugtstængerne i små tern.

Mos bananerne i en skål. Tilsæt æg, græsk yoghurt, mælk, peanutbutter, vanilje og honning og pisk det sammen. Tilsæt derefter hvedemel, havremel, bagepulver og salt. Rør dejen sammen og vend havregryn og de små tern af frugtstænger i.

Fordel dejen i muffinforme og bag dem i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

Lad dem køle af og servér med det samme eller frys dem ned til ugens madpakker.

Billeder

Del opskriften