Frugtstangsbrud

Med abrikos/ lime, vaniljeyoghurt & chokolade

2 timer og 15 min.

4

Vores opskrift på frugtstangsbrud er nem og lækker inspiration til madpakken. Disse frugtstangsbrud er lavet på vores sommervariant med smag af Abrikos & Lime, som giver masser af energi til dagen. Sødmen fra abrikosen og den syrlige friskhed fra limen, er en perfekt kombination. Med denne opskrift, får du en velsmagende snack, som er nem at forberede og tage med på farten. Perfekt til både børn og voksne, der ønsker noget andet end de sædvanlige madpakkealternativer.

Brug tid på det, du gerne vil
Vores opskrift på frugtstangsbrud, er nem, hurtig og lækker inspiration til madpakken. På ingen tid, kan du have de lækre frugtstangsbrud klar, så du kan bruge mere tid på de ting, der betyder noget for dig. Alt, hvad du behøver, er nogle få ingredienser: Castus frugtstænger med abrikos/lime, vaniljeyoghurt eller skyr, din foretrukne chokolade, kokosolie, grofthakkede pistacienødder og limeskal. Disse ingredienser gør det meget nemt og hurtigt at skabe en sund og velsmagende snack, som er perfekt til din eller børnenes madpakke. Castus frugtstængerne giver en naturlig sødme og et frisk strejf af abrikos og lime. Vaniljeyoghurten eller skyren tilføjer en cremet tekstur. Chokoladen og kokosolien smelter sammen til en lækker overtræk, der komplimenteres af de sprøde pistacienødder og den friske limeskal. Med disse få ingredienser, kan du nemt lave en lækker snack til glæde for både store og små.

Den ideelle snack
Vores frugtstangsbrud er en lækker snack til eftermiddagen. Eller som en hurtig morgenmad på en travl dag. De holder sig friske i et par dage dage og kan faktisk også fryses ned. På denne måde, har du altid en sund og velsmagende snack lige ved hånden. Så næste gang, du søger efter inspiration til en nem og lækker madpakke, kan du prøve vores opskrift på frugtstangsbrud – en sikker vinder for hele familien – store som små.

Det skal du bruge

Castus frugtstænger med abrikos/lime
Vaniljeyoghurt/skyr
Chokolade (din foretrukne)
Kokosolie
Pistacienødder (grofthakkede)
Limeskal

Sådan gør du

  1. Placer frugtstængerne ved siden af hinanden på bagepapir (fx i en bøtte der kan gå i fryseren).
  2. Fordel vaniljeyoghurten over frugtstængerne i et ikke alt for tykt lag. Kom bøtten i fryseren i en times tid eller til yoghurten har sat sig.
  3. Smelt chokoladen over et vandbad sammen med lidt kokosolie.
  4. Fordel chokoladen over den frosne yoghurt og top med hakkede pistacienødder og revet limeskal. Kom bøtten tilbage i fryseren og lad den stå i en times tid.
  5. Tag den derefter ud af fryseren og skær den ud i små brud.
  6. Opbevar det du ikke spiser med det samme i fryseren.

Velbekomme!

Billeder

Del opskriften