Frugtstangsbrud

Med abrikos/ lime, vaniljeyoghurt & chokolade

2 timer og 15 min.

4

Mangler du et nemt og lækkert mellemmåltid til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt? Så skal du prøve dette frugtstangsbrud med vores abrikos & lime variant. Sødmen fra abrikosen og den syrlige friskhed fra limen, er den helt perfekte kombination, hvis du spørger os.

Det skal du bruge

Castus frugtstænger med abrikos/lime
Vaniljeyoghurt/skyr
Chokolade (din foretrukne)
Kokosolie
Pistacienødder (grofthakkede)
Limeskal

Sådan gør du

  1. Placer frugtstængerne ved siden af hinanden på bagepapir (fx i en bøtte der kan gå i fryseren).
  2. Fordel vaniljeyoghurten over frugtstængerne i et ikke alt for tykt lag. Kom bøtten i fryseren i en times tid eller til yoghurten har sat sig.
  3. Smelt chokoladen over et vandbad sammen med lidt kokosolie.
  4. Fordel chokoladen over den frosne yoghurt og top med hakkede pistacienødder og revet limeskal. Kom bøtten tilbage i fryseren og lad den stå i en times tid.
  5. Tag den derefter ud af fryseren og skær den ud i små brud.
  6. Opbevar det du ikke spiser med det samme i fryseren.

Velbekomme!

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print