Frugtboller

Så er der lækre boller med indbygget frugtpålæg !

Antal: ca. 12 stk

 

Det skal du bruge

10 g gær
½ l koldt vand
1 tsk salt
1 dl yoghurt naturel
10 frugtstænger (250g)
200 g fuldkornsmel
300 g sigtet hvedemel
100 g havregryn
40 g frø og kerner (f.eks. hørfrø og solsikkekerner)

Sådan gør du

Rør gæren ud i vand
Tilsæt salt, yoghurt naturel og fuldkornsmel
Del frugtstængerne i små stykker og rør det i dejen
Blend dejen med stavblender for at fordele frugtrullen jævnt
Tilsæt hvedemel, havregryn og kerner, og rør det hele godt sammen til en klæg dej.
Lad dejen hæve i køleskab natten over. Sæt med ske 12 boller af den klæge dej på bagepladen.
Bag bollerne i ca. 25 min ved 225°

Tip

Varier bollerne ved at bruge forskellige kerner og frugtstænger