Frugtboller

Frugtboller

Så er der lækre boller med indbygget frugtpålæg!

Antal

Ca. 12 stk

Det skal du bruge

10 g gær ½ l koldt vand 1 tsk salt 1 dl yoghurt naturel 10 frugtstænger (250g) 200 g fuldkornsmel 300 g sigtet hvedemel 100 g havregryn 40 g frø og kerner (f.eks. hørfrø og solsikkekerner)

Sådan gør du

Rør gæren ud i vand Tilsæt salt, yoghurt naturel og fuldkornsmel Del frugtstængerne i små stykker og rør det i dejen Blend dejen med stavblender for at fordele frugtrullen jævnt Tilsæt hvedemel, havregryn og kerner, og rør det hele godt sammen til en klæg dej. Lad dejen hæve i køleskab natten over. Sæt med ske 12 boller af den klæge dej på bagepladen. Bag bollerne i ca. 25 min ved 225°

Tip

Varier bollerne ved at bruge forskellige kerner og frugtstænger

0