Castus x Legeheltene - Superhelte Grinebidder

Med smag af banan, pære og gulerod
Findes i butikkerne fra uge 14

I år har vi indgået et helt særligt samarbejde, som vi er utrolig stolte af. Sammen med Legeheltene støtter vi nemlig den gode sags tjeneste ved at samle ind til, at Legeheltene og Kreaheltene kan tage på hjemmebesøg hos de familier vis børn er tilknyttet den palliative enhed.
For hver solgte pose støtter vi med 0,50 kr. Men du kan også støtte Legeheltene via Mobilepay med et valgfrit beløb på 928898. Fra uge 16-24 trækker vi endda hver uge lod om fede præmier blandt alle dem, som har støttet.

Hvad samler vi ind til?

Hjemmebesøg af Heltene i den sidste tid
Det er ubærligt at tænke på, at nogen børn skal herfra, før de har levet deres liv fuldt ud. Derfor gør Legeheltene og Kreaheltene alt for at sikre, at de børn, der er tilknyttet den palliative enhed, får en sidste tid fyldt med leg, frirum fra sygdom og gode minder for hele familien.
I Nordjylland tager Legeheltene og Kreaheltene allerede på hjemmebesøg hos disse børn, og med Castus Helte Grinebidder samler vi ind til, at også børnene i Region Syddanmark og Region Hovedstaden kan få gavn af vores tilbud. Når du køber en pakke Castus Helte Grinebidder støtter du, at Legeheltene og Kreaheltene kan besøge familierne i en sårbar tid og give både barnet, forældre og eventuelle søskende gode minder sammen – alt fra sanselege til mindekasser og gipsaftryk.
Du har også mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde ét årsforbrug af Castus HelteGrineBidder, ét Razor Løbehjul og én helte t-shirt. Læs mere om og deltag i konkurrencen lige her.

Print og farvelæg dine egne heltefigurer

Find vores Grinebidder her