Lækre rugbrødstwistere med Castus GrineBiddere i. De egner sig fortrinligt til madpakken og kan med fordel spises sammen med fx guacamole, ærtepuré eller pesto.
Udviklet af Jette Gad.
Lækre rugbrødstwistere med Castus GrineBiddere i. De egner sig fortrinligt til madpakken og kan med fordel spises sammen med fx guacamole, ærtepuré eller pesto.
Udviklet af Jette Gad.
TIP! Der er dej til mange twistere i denne portion – hvis du ønsker at variere lidt kan du lave twistere af to af de fire portioner med dej og lave rugbrødsmuffins ud af én portion og rugbrødschips af den sidste portion. Jeg lavede 8 rugbrødsmuffins ud af den ene portion dej – de bages ved 200 grader varmluft i ca.25 minutter. En portion dej til rugbrødschips: Bred dejen tyndt ud på et stykke bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter. Skæres ud i mindre stykker mens de er varme.