Müslibites med jordbærsmag

En lækker, børnevenlig myslibar med jordbærsmag. Perfekt i madpakken.

Det skal du bruge

10 stk.

 

120 g. frugtstænger med jordbærsmag (6 stk.)

0,5 dl. vand

65 g. havregryn

55 g. mandler

30 g. peanutbutter

10 g. akaciehonning

50 g. hvid chokolade

10 g. frysetørret jordbær

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  • Gør en bageplade med bagepapir klar.
  • På den ene halvdel fordeles mandlerne og på den anden halvdel fordeles havregryn.
  • Bag dem i ovnen i ca. 7-8 minutter eller indtil de er gyldne.
  • Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
  • Kom frugtstænger og vand i en foodprocessor og blend til en blød dadelmasse.
  • Tilsæt herefter havregryn, mandler, peanutbutter og akaciehonning. Blend det indtil alle ingredienserne er blendet godt sammen.
  • Form små firkantede müslibites og læg dem på en tallerken med bagepapir.
  • Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Kom chokoladen i en sprøjtepose og klip et lille hul, så du kan strø chokoladen over dine bites. Drys med frysetørret jordbær.
  • Placer dem på tallerkenen med bagepapir og sæt tilbage på køl.
  • Når chokoladen er størknet, så kan opbevares i en lufttæt beholder. De kan holde sig på køl i op til 2 uger.

Opskriften er udviklet af Mummum.dk som en del af et opskriftunivers med sunde snacks til madpakken, uden sukker, med havregryn, dadler og meget mere.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print