Hjemmelavet sandwich

Til voksne med Keep Me Going Bar og Hanegal Oksespegepølse

15 minutter

1

Når du trænger til en frokost, der er let at lave og fyldt med smag, er en hjemmelavet sandwich den rigtige løsning. Forestil dig sprødt surdejsbrød, der omfavner cremet avocadocreme og smagfuld oksespegepølse fra Hanegal. Det er ikke bare en sandwich; det er en oplevelse, der både mætter og glæder dine smagsløg. En hjemmelavet sandwich som denne er ideel til at tage med på farten. Uanset om du skal på arbejde, i skole eller ud i det fri, fungerer den perfekt. Den kombinerer det praktiske med det lækre og giver dig en frokost, du vil glæde dig til hver dag.

Fra køkkenet til frokostbordet på kun 15 minutter

Er du presset på tid, men vil stadig nyde en lækker frokost? Så er en hjemmelavet sandwich den rette løsning. Med denne opskrift kan du lave en gourmet-sandwich på kun 15 minutter. Avocadoen giver en mættende og cremet base, mens oksespegepølsen tilføjer en kraftig smag. Hver bid bliver en fornøjelse. Der er ingen grund til at gå på kompromis med smagen, selvom du har travlt. Med en hjemmelavet sandwich kan du nyde en lækker frokost uden at bruge meget tid i køkkenet. Det er hurtigt, nemt og utrolig lækkert.

Giv din hjemmelavede sandwich et boost med vores Keep Me Going Bar

For at give din hjemmelavede sandwich et ekstra pift kan du inkludere vores Keep Me Going bar med peanuts og saltkaramel. Denne bar er ikke bare en lækker snack ved siden af din sandwich, men også en energifyldt tilføjelse. Den hjælper dig med at holde tempoet oppe hele dagen. Med en kombination af knasende peanuts og sødmefuld saltkaramel er vores Keep Me Going bar perfekt til at afslutte din frokost. Den passer perfekt sammen med smagsnuancerne i din hjemmelavede sandwich og sørger for, at du får energi til resten af dagen.

En hjemmelavet sandwich kombineret med vores Keep Me Going bar giver dig en mættende og nærende frokost, som er nem at tage med. Husk at pakke både en lækker sandwich og en Keep Me Going bar næste gang du forbereder frokost. Dine smagsløg og din krop vil takke dig for det!

Det skal du bruge

  1. 35g Hanegal skiveskåret oksespegepølse
  2. 1 stk. Keep me going bar med peanuts & saltkaramel
  3. 2 skiver surdejsbrød (eller andet brød)
  4. 1 tsk. chilipaste (fx gochujang)
  5. 1 tsk. olivenolie
  6. 1 avocado
  7. ½-1 forårsløg (i tynde ringe)
  8. 1 håndfuld frisk basilikum (finthakket)
  9. 1 spsk. citronsaft
  10. Flødeost

Sådan gør du

  1. Mos avocado i en skål og rør forårsløg, basilikum, citronsaft, salt & peber i.
  2. Rør chilipaste og olivenolie sammen og pensl det på 2 skiver brød. Hvis du ikke er til chili, nøjes du bare med olivenolien.
  3. Vend brødskiverne om og smør med flødeost på begge skiver. Tilføj avocadocreme og oksepegepølse og luk sandwichen, så siden med flødeost vender ind mod fyldet.
  4. Kom sandwichen i airfryeren eller på en pande og vend den undervejs, så begge sider bliver sprøde.
  5. Servér sandwichen med det samme eller tag den med på madpakken.

Billeder

Del opskriften