Børneromkugler med sorte bønner og banan

Romkugleflagermus med halloweenfrugtstænger

35 min.

20 stk.

Børneromkugler med sorte bønner og banan er den perfekte Halloween-snack, især når de formes som flagermus! Disse sjove og uhyggelige små godbidder vil med garanti skabe glæde til Halloween-festen. Med deres mørke farve og sprøde “vinger” ligner de små flagermus, der er klar til at flyve væk fra dessertbordet. Ikke kun er de sjove at se på, men de smager også fantastisk og er lavet af simple ingredienser, som de fleste allerede har i køkkenet.

For at lave disse romkugler, eller romkugleflagermus, skal du bruge sorte bønner, banan, kakao, romessens og havre- eller mandelmel. Halloweenstænger kan bruges som vinger til flagermusene, hvilket gør dem både sjove at lave og dekorere. Begynd med at blende sorte bønner og banan til en jævn masse. Tilsæt kakao, romessens og mel, og form dejen til små kugler. Dyp dem i kakaopulver for at give dem et mere mørkt og “uhyggeligt” udseende, og brug små stykker af Halloweenstænger til at skabe flagermusenes vinger. Det er en simpel opskrift, som er nem at følge, selv for børn.

Disse flagermusformede romkugler er en kreativ aktivitet for børnene, som kan hjælpe med både at forme kuglerne og sætte “vingerne” på. Resultatet er ikke kun en lækker snack, men også en dekoration, der passer perfekt til Halloween-stemningen. Børneromkugler med sorte bønner og banan er et hit til enhver Halloween-fest, og de små flagermus vil helt sikkert stjæle opmærksomheden på dessertbordet.

Men flagermus-kuglerne er ikke kun forbeholdt Halloween. Du kan nemt tilpasse opskriften til andre festlige lejligheder. Til fødselsdage kan kuglerne pyntes som sjove dyr, mens de til jul kan rulles i rød krymmel og få et mere juleagtigt look. Opskriften er simpel, sjov og velegnet til børn, hvilket gør den til et oplagt valg til mange forskellige lejligheder. Du kan helt sikkert også prøve opskriften med andre Castus-varianter for at eksperimentere med smagen.

Så hvis du vil imponere børnene med noget kreativt og lidt uhyggeligt til Halloween, er disse børneromkugler med sorte bønner og banan formet som flagermus et oplagt valg!

Find flere sjove halloweenopskrifter i opskriftarkivet under højtider.

Det skal du bruge

100g Halloweenstænger (5 stk)

1 dåse sorte bønner

1 banan (moden)

1,50g havre- eller mandelmel

3 spsk. kakaopulver

1 spsk. romessens

1 knivspids salt

Desuden:

200g Halloweenstænger (10 stk) (til vinger)

Kakaopulver/chokolade krymmel

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne til romkuglerne sammen i en foodprocesser eller minihakker. Tilføj evt. mere mel hvis massen er for blød.

Stil massen på køl i ca. 15-20 minutter.

Lav imens vingerne til flagermusene ved at skære hver halloweenstang ud i 4 trekanter.

Rul massen til kugler og vend dem i kakaopulver eller chokoladekrymmel.

Sæt vingerne af halloweenstænger på hver romkugle så de ligner små flagermus og servér.

Billeder

Del opskriften