Frugtstangsmumier m. hvid chokolade

Perfekt til Halloween

40 min.

10 stk

Når Halloween nærmer sig, er det tid til at finde sjove og kreative idéer til snacks og godter. Frugtstangsmumier med hvid chokolade er en fantastisk løsning, hvis du ønsker at kombinere sjov, smag og uhygge i én bid! Disse små, søde mumier er den perfekte tilføjelse til enhver Halloween-fest eller hyggelig aften derhjemme med familien.

Frugtstangsmumier er ikke blot dekorative, men også utroligt nemme at lave, hvilket gør dem til en ideel aktivitet for børn og voksne, der vil hygge sig i køkkenet. Uanset om du planlægger en Halloween-fest eller blot vil skabe lidt (u)hygge i hverdagen, er disse mumieformede snacks et sikkert hit.

Hovedingrediensen er en frugtstang, der dyppes i smeltet hvid chokolade og dekoreres med sukkerøjne, så de får det perfekte mumie-look. Den overskydende chokolade bruges til at skabe de klassiske “bandager” på overfladen, hvilket giver en sjov og detaljeret finish, der ser imponerende ud – men er utrolig nem at lave.

Det skal du bruge

10 stk. Halloweenstænger (200g)

230g hvid chokolade

20 stk. sukkerøjne

Sådan gør du

Form halvdelen af frugtstængerne til kugler og lad den anden halvdel være som de er. Kom dem evt. i fryseren i ca. 15 minutter.

Smelt den hvide chokolade og overtræk frugtstængerne og kuglerne med det. Sæt sukkerøjnene på og lad chokoladen størkne. Stil dem evt. på køl, for at fremskynde processen.

Kom den overskydende chokolade i en sprøjtepose og sprøjt striber ovenpå frugtstængerne og kuglerne, så de kommer til at ligne små mumier.

Stil mumierne på køl og lad chokoladen sætte sig inden servering.

Billeder

Del opskriften