Om Castus
Vores værdier
Her kan du købe Castus
Produkter
Frugtstænger
GrineBidder
Frugtpålæg
Frugtruller
Frugtfiduser
Funny Fish
Keep Me Going
Nyheder
ØKO Grinebidder
Kravlenisser
Inspiration
Opskrifter
Fra alle jer
Madpakker
Højtider
Mellemmåltider
Kreative Projekter
Sjove Lege
Kontakt
Reklamationer
Generelle henvendelser
Menu
Om Castus
Vores værdier
Her kan du købe Castus
Produkter
Frugtstænger
GrineBidder
Frugtpålæg
Frugtruller
Frugtfiduser
Funny Fish
Keep Me Going
Nyheder
ØKO Grinebidder
Kravlenisser
Inspiration
Opskrifter
Fra alle jer
Madpakker
Højtider
Mellemmåltider
Kreative Projekter
Sjove Lege
Kontakt
Reklamationer
Generelle henvendelser
Søg
Søg
中文
Rugklapper
Madpakker
,
Mellemmåltider
,
Opskrifter
Klap i, hvor er de lækre – og gode at have med på farten!
Det skal du bruge
50 g gær
½ dl rapsolie
2 dl lunken vand
2 dl skummetmælk
1 tsk salt
50 g Castus frugtstang – Figen
175 g hvedemel
100 g grahamsmel
175 g rugmel
50 g havregryn
1 æg til pensling
Sådan gør du
Rør gæren ud i det lunkne vand
Tilsæt mælk, olie og salt
Skær eller klip 2 frugtstænger i små tern, og tilsæt til blandingen
Rør det godt sammen, og kom det forskellige mel i
Ælt dejen godt sammen, og stil den til hævning i ca. 1 time
Slå herefter dejen ud i mellemstore boller, rul dem aflange, og tryk dem let flade
Form dem lidt til i enderne, så de får en firkantet og “rugklappe-agtig” form
Sæt dem på bageplader med bagepapir, og lad dem hæve lunt i 15-20 min
Pensel dem med et sammenpisket æg, og drys med lidt havregryn
Bag klapperne ved 200° i ca. 15-20 min eller indtil de får en gylden og flot sprød skorpe
Billeder
Del opskriften
X