Banankage uden mel og tilsat sukker

Banankage uden mel og tilsat sukker, men med en fantastisk smag og sødme fra friske dadler, bananer, frugtstænger og selvfølgelig kakao.

Gør dig klar til en rigtig lækker og svampet sag, der kun tager 5 minutter at bikse sammen og sætte i ovnene.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal.

Det skal du bruge

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 75 g havregryn
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 5 friske dadler, uden sten
  • 2 frugtstænger med kakao
  • 50 ml neutral olie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 185 grader
  • Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse
  • Fordel dejen i en form på 15 x 15 cm beklædt med bagepapir
  • Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter
  • Lad kagen køle af og skær herefter i 9 stykker

 

TIP! Pak rester af kagen i en frysepose og opbevar på køl til dagen efter. Så bliver banankagen ekstra svampet og lækker

Billeder

Del opskriften