Bananpandekager

Det skal du bruge

  • 1 æg
  • 3 dl mælk
  • 1 banan (most)
  • 1 revet æble
  • 1 frugtstang efter eget valg (25 g)
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl rugmel
  • ½ dl. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  • Bland æg og mælk sammen.
  • Tilsæt en most banan, revet æble, frugtstang i små stykker, havregryn, rugmel, hvedemel og til sidst bagepulver og kanel.
  • Hvis dejen er for tynd kan mere hvedemel tilsættes til den får den rigtige konsistens.
  • Bag pandekagerne små på en opvarmet og smurt pande ved middel varme. Bag gerne to ad gangen på den samme pande.
  • Vær opmærksom på, at selvom pandekagerne stadig føles “ubagte” indeni, så er de altså gennembagte.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print