BUTTERDEJSTÆRTER

M. GEDEOST, SPRØD OKSESPEGEPØLSE & FRUGTSTANG MED FIGEN

Det skal du bruge

Ca. 80g Hanegal Oksespegepølse (skåret i små tern)

1 stort rødløg (skåret i tynde skiver)

Ca. 2 spsk. balsamicoeddike

2 stk. færdiglavet butterdej

60g Frugtstang med figen (skåret i små tern)

100g blød gedeost (smuldret)

1 stor håndfuld persille (grofthakket)

Sådan gør du

  • Steg oksespegepølsen sprød på panden.
  • Steg rødløgene på panden til de er karamelliserede. Smag til med balsamicoeddike.
  • Skær hver butterdej ud i 12 lige store kvadrater.
  • Fordel de karamelliserede løg, oksespegepølse, frugtstang med figen, gedeost og persille på 12 af kvadraterne og læg de resterende 12 ovenpå. Luk kanterne med en gaffel.
  • Pensl med sammenpisket æg og lav to små ridser på toppen af de små tærter.
  • Bag tærterne i ovnen ved 200 grader i ca. 18 minutter eller til de er flotte gyldne.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print