Chokoladekage med kakao frugtpålæg

Chokoladekage er en klassiker når der skal deles ud i klassen, til fødselsdagen eller familie hyggen. Giv chokoladekagen et twist med kakao frugtpålæg, og du får et sikkert hit blandt store og små. Kagen er tilmed utrolig nem at lave, med bare 7 ingredienser og ca. 40 minutter til forberedelse og bagning.

Opskriften er udviklet af Maria Christensen.

Det skal du bruge

  • 6 stk. frugtpålæg med kakao
  • 40 g kakaopulver
  • 150 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 4 æg
  • 75 g mel
  • 1 tsk. vaniljekorn

Sådan gør du

  • Tænd ovnene på 180 grader
  • Smør og sukker blandes godt sammen med en elpisker
  • Æggene tilsættes et ad gangen og røres godt i smørret
  • Mel, kakaopulver og vaniljesukker sigtes i skålen og vendes godt sammen
  • Vend det finthakkede frugtpålæg i dejen
  • Beklæd en mellemstørrelse springform med bagepapir og kom dejen deri
  • Bag kagen i 28 minutter
  • Afkøl kagen på en bagerist og pynt evt. med glasur og friske bær

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print