Chokoladepåskeæg

Her er et lækkert alternativt til det klassiske påskeæg. Lad børnene komme med i køkkenet, så der kan laves  flotte og velsmagende påskeæg på en ny måde.

Det skal du bruge

  • 100 g. Frugtstang med nøddemix
  • 2 bløde medjoul dadler
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 dl. cashewnødder
  • 1 spsk. kokosolie
  • 100 g overtrækschokolade
  • Lidt hakkede mandler, pistacie eller andet til pynt

Sådan gør du

  • Blend dadler og frugtstænger sammen i en foodprocessor og tilsæt kakaopulver, fint malede cashewnødder og kokosolie.
  • Ælt det hele godt sammen og form dem til æg.
  • Kom dem i fryseren, imens du gør klar til chokoladeovertrækket.
  • Smelt chokoladen over vandbad og drys påskeæggene med hakkede mandler, pistacienødder, morgenfrueblade eller gul kokos-krymmel.

 

TIP! Gør det ekstra festligt med gult kokoskrymmel. Det skal du bruge: ½ dl. kokosmel, ½ tsk. Vand, ½ tsk. Gurkemeje. Udrør gurkemejen i vand og bland det godt sammen med kokosmelet, indtil det har en ensartet farve.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print