100 g cashewnødder (sat i blød i vand i minimum 3 timer)
4 spsk. kokosmælk
2 spsk. revet kokos
1 tsk. kokosolie
1 tsk. vaniljepulver/vaniljeessens
2 tsk. honning
Chokolade “ganache”
2 spsk. peanutbutter
2 tsk. honning/agavesirup/anden sødning
2 tsk. rå kakaopulver
evt. 2 tsk. kokosolie
Sådan gør du
Start med at lav bunden. I en minihakker, foodprocessor tilsættes mandler, dadler og kokosolie og det hele køres til en ensartet masse.
Beklæd en lille form med husholdningsfilm. Put herefter bunden ned i formen. Pres den godt ned og godt ud mod siderne.
Det hvide lag laves. Cashewnødder, kokosmælk, revet kokos, kokosolie, vaniljepulver/vaniljeessens og honning puttes i en minihakker eller foodprocessor. Herefter køres det hele til en ensartet masse. Det tager omkring 5-7 min før massen bliver glat. Hav tålmodighed.
Placer nu denne masse ovenpå din bund og pres den godt ned.
Sæt kagen på køl i minimum 4-5 timer.
Lav din chokoladeganache ved at blande peanutbutter, honning/agavesirup, rå kakaopulver og kokosolie sammen i en lille skål. Put massen i en lille pose og klip et lille hul i en af enderne.
Tag din kage ud og op af formen. Skær den i den ønskede størrelse. Pynt med din chokoladeganache og evt. græskarkerner, tørrede jordbær eller hvad du ellers har.
Sæt kagen tilbage i køleskabet eller nyd den med det samme. Kan holde sig på køl 3-4 dage.