Cupcakes med påskelam

Det skal du bruge

Chokolade cupcakes:

  • 250 g mel
  • 225 g sukker
  • 1 tsk natron
  • 50 g kakaopulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 100 g smeltet margarine
  • 2,5 dl yoghurt naturel
  • 1æg

Vanilje frosting:

  • 700 g flormelis
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 100 g blødt smør
  • 1 dl mælk

Dekoration:

  • Figenstænger eller frugtrulle
  • Sukkerøjne
  • Mini skumfiduser

Sådan gør du

Chokolade cupcakes:

  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Bland de våde ingredienser i en anden skål.
  • Kom dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Vanilje frosting:

  • Kom alle ingredienser til frostingen i en skål og pisk det godt.
  • Når frostingen kan trækkes op i en spids (med håndmikser eller røremaskine) uden at den falder sammen, er frostingen færdig.
  • Hvis frostingen virker for blød, kan der tilsættes lidt mere flormelis, så den kan holde formen når den sprøjtes på kagerne

Dekoration:

  • Lav først hovedet af Castus frugtstang eller frugtrulle. Tril en kugle og lav den lidt aflang. Pres den lidt fladere hvor øjnene skal placeres. Lav næsebor med en tandstik. Tril to små kugler til ørene, og form dem så de bliver aflange og lidt flade. Pres dem fast på selve hovedet. Kom øjnene på.
  • Kom frostingen i en sprøjtepose og lav en “swirl”. Placer hovedet og kom herefter mini skumfiduserne på.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print