Har du helt styr på, hvordan en delfin sover eller hvor mange kilo mad den spiser? Eller ved du eksempelvis om et hannæsehorn vejer 1 eller 2 tons i gennemsnit?

Hvis ja, så skal du helt sikkert være med i vores konkurrence om et årskort til ZOO for 4 personer. Besvar spørgsmålene nedenfor.

Værdi op til 2.156 kr,-

Konkurrence-betingelser:

Der trækkes lod blandt de indsendte rigtige svar. Vinderen kontaktes pr. e-mail i uge 20 2024. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Ansatte i The Whole Company samt deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen.

Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke.

Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien. I dette tilfælde dit navn og e-mailadresse. Når du oplyser disse data i formularen, giver du The Whole Company, Castus samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer disse data i konkurrence-perioden (fra uge 10 til uge 20 2024), så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@castus.dk, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte The Whole Company ved at sende en e-mail til info@castus.dk.