Figen-fladbrød

Det søde og flade brød har både en let sej konsistens, et sprødt ydre og dejligt blødt indre med skøn smag af figen. Helt perfekt til både madpakken eller som skønt mellemmåltid.

Du skal blot bruge 4 ingredienser og ca. 20 minutter, så har du det lækreste lune figen-fladbrød. Det er da nemt.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

  • 200 g havregryn
  • 1 1/2 dl mælk (gerne havremælk for mere sødme)
  • 8 skiver frugtpålæg med figen (eller 8 frugtstænger)
  • 3 æg

Sådan gør du

  • Skær frugtpålægget i mindre stykker og blend sammen med havregrynene og æg
  • Tilsæt mælk og blend til massen er ensartet
  • Fordel 12 ”klatter” på en bradepande beklædt med bagepapir og smør ”klatterne” ud til flade, runde brød med en dejskraber
  • Bag brødene ved 200 grader varmluft i 15 minutter

 

TIP! Opbevar brødene på køl og giv dem en tur i brødristeren inden de nydes.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print