Frugtboller

1t

12 stk.

Så er der lækre boller med indbygget frugtpålæg!

Det skal du bruge

  • 10 g gær
  • ½ l koldt vand
  • 1 tsk salt
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 10 frugtstænger (250g)
  • 200 g fuldkornsmel
  • 300 g sigtet hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 40 g frø og kerner (f.eks. hørfrø og solsikkekerner)

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vand
  • Tilsæt salt, yoghurt naturel og fuldkornsmel
  • Del frugtstængerne i små stykker og rør det i dejen
  • Blend dejen med stavblender for at fordele frugtrullen jævnt
  • Tilsæt hvedemel, havregryn og kerner, og rør det hele godt sammen til en klæg dej.
  • Lad dejen hæve i køleskab natten over. Sæt med ske 12 boller af den klæge dej på bagepladen.
  • Bag bollerne i ca. 25 min ved 225°

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print