Frugtsnegle

1t 30min

20 stk.

En frugtsnegl i madpakken gi’r smil til frokost!

Det skal du bruge

  • 25 g gær
  • 2 dl vand
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olie
  • 200 g fuldkornsmel
  • 300 g sigtet hvedemel
  • 2 pakker frugtpålæg
  • ½ dl vand, mælk eller æg til pensling

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i lunkent vand
  • Tilsæt salt, olie, yoghurt naturel, fuldkornsmel og hvedemel
  • Rør det hele godt sammen, og lad dejen hæve i 45 min
  • Ælt dejen, og rul den ud på bordet til ca. 60 x 20 cm
  • Læg frugtpålæg lodret i en række, så det fylder ca. halvdelen af dejen
  • Rul dejen sammen som en roulade, og skær i ca. 20 skiver
  • Lad sneglene hæve i 10 min, og pensl med vand, mælk eller æg
  • Bag sneglene i ca. 15 min ved 225°

 

TIP! Varier sneglene ved at bruge forskellige frugtpålæg, så kan de smage af figen, nødder, jordbær, blåbær eller banan

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print